zondag 29 juli 2018

Een warme hobby

Na een aantal dagen van zwoegen, zweten en geen energie te hebben, eindelijk weer wat meer gedaan aan mijn hobby, het handwerken. En dat was nu hexagonnen rijen in elkaar zetten voor de Bride and Bloom.     

Deze foto is gemaakt op woensdagmorgen, toen 2 van de 3 Bee-kwartetters bij mij waren om wat steekjes te zetten. Het was toen nog erg warm, er werd gezellig gekletst en patronen bekeken, met af en toe een steekje of wat knippen van hexagonnen, waar Betsy druk mee bezig was.












En Anita heeft na weken weer eens de draad opgepakt om verder te gaan met de prachtige blokken van "Message in a bottle"quilt. Wat mooi die kleuren πŸ˜πŸ’™

Het was erg jammer dat Karola niet kon komen, maar ze had  onverwachts iets anders. Maar gelukkig komen wij vaker bij elkaar en  uitstapjes staan ook alweer op het programma.πŸ˜‰


Later op die dag probeerde ik nog wat hexagonnen aan elkaar te naaien, maar het was zo heet dat ik uitgeteld en suf op de bank bleef zitten😱

Donderdag mantelzorgen en vrijdag werken (gelukkig met air-conditioning), dus nog geen steek gezet. Maar daar kwam verandering in, want gisteren vielen er eindelijk wat buien en het koelde af tot 23 graden. Ik had er weer zin in, dus lekker bezig geweest, tussen de klusjes door. Nu heb ik 2 rijen af (de foto is eerder genomen, 's avonds nog verder er aan gewerkt) Er moeten nog 2 rijen gemaakt worden, dus genoeg te doen.

Dan nog leuk nieuws, binnen 2 weken heb ik 2 prijzen gewonnen.

Via Facebook, bij Punt 74 Nieuw Buinen werd een pakketje als Give Away verloot. Drie mooie fat quarters in lila/lavendel kleuren 😍

Ook via Facebook, bij Jookies uit Eibergen, daar waren er 3 pakketjes van het speldenvrouwtje te winnen! Ik was dus 1 van de gelukkigen, het pakketje is nog onderweg, maar dat komt vast goed.


Ik ben er heel blij mee, hartelijk dank voor deze leuke prijzen!!!





De hibiscus is helemaal opgefrist van de regenbuien



                                                                                                    En de stokroos zag er ook weer fris uit

😊🌸🌺   


En fijne zondag!



Liefs, Ineke

13 opmerkingen:

Floor zei

Wat leuk dat je steeds in de prijzen viel Ineke! Stofjes zijn altijd welkom toch?
Zo'n leuk gezicht een doosje vol met hexjes. Zo laten staan voor de sier is al fijn .
Maar jij bent weer begonnen met aan elkaar zetten.
Was een lekker fris buitje gisteren, maar toch nog erg warm in huis.
Vanmorgen wat gedaan op zolder in mijn hobbykamer.... warm!
Misschien is herfst ook wel lekker, ben er eigenlijk wel aan toe …..

Betsy's Quilt Blog zei

Het was gezellig om bee bij jou te houden. Goed dat je weer zo op dreef bent met de hexagonnen, want de bride en bloom wordt prachtig!

Yvonne zei

Het was echt een gelukswensen voor je, zomaar twee prijzen winnen!
Het was inderdaad ook hier te warm om maar iets te doen, ik hou van de warmte maar als je ook moet werken en mantelzorgen was het een beetje veel van het goede... maar niet geklaagd, aan alkes komt een eind en we beleven wel een super zomer qua weer!

Yvonne zei

Dat moet natuurlijk geluksweek zijn!

BezigeBijMirjam zei

Gezellig blogje. Onze hibiscus doet het niet zo best, of eigenlijk niet. Jammer. Fijne week.πŸ€—

Annie Kingma zei

Gezellige blog post
Je bent gelukkige winnares van leuke prijsjes. Leuk hoor. En ja warm was het. Heb ook hexjes geregen en genaaid. Wat geborduurd. Voeten op een bankje
Nu is het wat frisser en de schoenen passen weer beter gelukkkg. Wou vogeltjes door pitten moet maar even uitstellen. Goede nieuwe week.
Greotnis Annie

Conny's-blog zei

Geen quilt weer he met die warmte. Hier ook niks gedaan............liefs.Conny

miekequilt zei

Hexjes maken kan wel met die hitte. Maar aanelkaar zetten kost veel energie. Fijn dat je er toch heel wat hebt kunnen maken.

Mrs. Sutherland zei

Nou, jij deed al meer dan ik, maar inmiddels ben ik ook weer even bezig. Hexagonnen zijn 's zomers wel een lekker prikwerkje, want je zit niet met van die enorme lappen op schoot. Gezellig dat je een leuk bee-groepje hebt!
Groet van Mar

Unknown zei

Gefeliciteerd met je prijzen, leuk hoor.

Knutselpret zei

Gefeliciteerd dat kom bij jou wel goed terecht !!!!

neeftje zei

gefeliciteerd met je prijzen, leuk hoor!
het was echt veel te warm voor veel prikwerk, maar hexagonnen zijn altijd leuk om te doen.
groetjes

Annemiek zei

Dag Ineke, the day after maar het is nooit te laat om iemand te feliciteren. Dat je maar weer een gezond en quiltvol nieuw levensjaar mag hebben. En als ik dan toch aan het feliciteren ben ook leuk dat je twee prijzen gewonnen hebt. Hatelijke groet, Annemiek