zondag 17 februari 2019

Zaterdag=Handwerkbeurs-dag

Gisteren was het de derde dag van de beurs in Zwolle voor alle soorten handwerk.
's Morgens eerst naar mijn zus koffie drinken, daarna met haar richting Zwolle.
Hier een paar foto's

En dan is dit  mijn aankopen, 4 lapjes, malletje van vlinder (Janine Alers) waarbij ik ook een klein hartje erbij kreeg(zag het pas toen ik thuis was, dank je wel Janine) , vierkant lineaal.
En ik had op Facebook een berichtje gekregen dat ik bij de stand van Trijntje van der Horst bij Heleen Pinkster een prijsje kon ophalen, dat was theezakjes-papier. Heel erg bedankt Heleen, ben er heel blij mee!

Ik had ook nog een sjaal gekocht, maar die staat niet hier op de foto.Van de week ben ik nog bezig geweest met mijn nieuwe project, Peaches, alle 6 middelste blokken heb ik af gekregen.

En toen ik woensdagochtend Betsy bij mij op de koffie had, hadden wij het er over, dat niets opschiet en niets af komt. Ik zei dat ik wel iedere dag met iets anders verder kon gaan, maar later in de week bedacht ik mij dat dit niet gaat werken.
Nu wil ik iedere zondag (of weekend) iets voorbereiden van een onaf-project en daaraan  de rest van de week  te werken. Daarmee begin ik dus nu vanochtend.
Wordt vervolgd


Liefs, Ineke

16 opmerkingen:

Bertiebo zei

Iedere (zon)dag een draadje... maakt een ??? in een jaar

Judith zei

Succes met je voorbereidingen! Leuk dat je op de beurs bent geweest.

Annelies zei

Voor mij geen beurs, maar genoeg foto's op het web. Leuk hoor !

Gerda Hartman zei

Mooie aankopen. Probeer ook steeds aan een project te werken dat er al even ligt, elke week. Lukt tot nu toe goed. Maar er is gewoon teveel leuks. Fijne zondag.

GewoonAleid zei

Wat e leuke dingen heb je gekocht! Ik doe het eerlijk gezegd ook al een tijdje elke zaterdag dan, hihi...en werkt goed!En dan voor bij de tv in de avond ook nog een projectje....;).
Fijne zondag en veel plezier met je aankopen!

BezigeBijMirjam zei

Via een Australisch blog deed ik vorig jaar mee aan 6&6. Daarbij werkte je de ene maand o.a. aan 6 UFO's en mocht je de andere maand aan een nieuw project werken. Resultaten liet je maandelijks zien. Zo heb ik toch ook weer aan ufo's gewerkt. En wat ook werkt voor mij is "de uitdaging" bij Willeke. Per kwartaal geef je op wat jij af wilt krijgen. Jouw uitdaging. De laatste vrijdag van het kwartaal komen de dames die meedoen bij elkaar. Heb je jouw uitdaging niet gehaald, pech. Heb je het wel gehaald, dan krijg je een klein presentje van Willeke.
Jouw persoonlijke werkwijze moet ook werken denk ik Ineke. Succes er mee! Ik ben nieuwsgierig naar jouw resultaten. Fijne zondag!🤗

Conny's-blog zei

Heerlijk he die beurs weer.
Weer veel te veel gezien en gekocht haha.
Ik bereid ook iedere weer dingen voor om aan te werken .
Er komt vanzelf van alles af dan toch............liefs.Conny

Betsy's Quilt Blog zei

Zo te zien heb je een gezellige beursdag gehad met je zus! Weer leuke aankopen, je kunt altijd wel iets gebruiken. Ik ben benieuwd hoe jou de wekelijkse wissel bevalt. Ik houd het op een wissel per maand, denk ik.
Je bent trouwens als een speer gegaan met de plates! Zo schiet t lekker op. Op naar de rand er omheen!

Annie Kingma zei

Wat fijn dat je naar Zwolle bent geweest. Mooie aankopen
Dochter was er ook, heel druk zei ze maar heel veel moois. zijj is een haakster, dus patroontjes en garen, en verrassinkje voor mijn verjaardag zei. Ben heel benieuwd, moet tot woensdag wachten.
Mooie blokken van je nieuw project.
Goed voornemen van je, succes.
Groetnis Annie

Floor zei

Heerlijk die handwerkbeurs. Leuke dingen zie ik voorbij komen.
Ik had natuurlijk als een blok voor die grote gebreide muis met het rood-wit gestreepte broekje gegaan, wat een schatje.
Een goed voornemen van je, dat lukt je vast om zo iedere week een keuze te maken waar je mee verder gaat.

Lida zei

Wat leuk om dat samen met je zus te kunnen doen! Gezellig! En wat een mooie blokken heb je gemaakt en succes met je ufo's ik moet er ook weer verder mee! Fijne dag, groetjes
Lida

Willy zei

Gezellig zo'n dagje naar de handwerkbeurs. Zo zie je ook weer veel moois. Goed plan om werkjes af te maken en daar een vaste dag voor te nemen.
Mooie blokken heb je al.

Madammeke Ongeduld zei

mooie blokken laat je weer zien,leuke dingen op de beurs, jammer dat het zo ver is moet er bijna 4u voor rijden. gelukkig komt die beurs ook naar Gent

Knutselpret zei

altijd gezellig zo'n dagje beurs echt genieten

quiltverslaafd zei

Heerlijk naar de beurs alleen voor mij is het niet te doen zwolle even geduldig wachten op de beurs in Rijswijk leuke lapjes trouwens. Veel succes met het afmaken van de ufo's groetjes Leintje

Jane in Cumbria zei

Leuk zo'n dagje naar de beurs! En wat heb jij een goed voornemen!!